Workshops

Crazy Crea is het adres voor een te gekke creatieve workshop! Workshops worden op locatie gegeven door heel Nederland, of zijn bij ons mogelijk in Westervoort. In Westervoort wordt een workshop tot 8 a 10 personen gegeven. Specifieke workshop wensen of ideeen, niets is ons te gek!

Hieronder een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben...

Crazy Crea crazycrea-workshop-leren-armband Workshops
Crazy Crea crazycrea-workshop-glasfusing Workshops
Crazy Crea crazycrea-workshop-design-diertje Workshops
Crazy Crea crazycrea-workshop-heppy-beppy Workshops
Crazy Crea direct-boeken-1 Workshops

Workshop openbare groep*

Kom je ook gezellig workshoppen? Schrijf je dan nu in! Aansluiten kan al vanaf 1 persoon. Heb je interesse in een geweldige creatieve ervaring met een prachtig eindresultaat? Schrijf je dan nu hier in of neem snel contact op via het contactformulier.

Crazy Crea workshop-crazycrea-samengestelde-groep Workshops  De prijs en duur van een workshop met een samengestelde groep varieert per workshop. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Uiteraard neem je je mooie en unieke creatie na de workshop gelijk mee naar huis.

Workshop Privé Groep*

Gezellig met een groepje vriendinnen een workshop volgen? Of je vrijgezellen dag bij ons vieren? Of ben je nog op zoek naar een leuke familie activiteit? Kom dan naar Crazy Crea! Met een hapje en een drankje, samen creatief bezig zijn. En als kers op de taart gaan jullie naar huis met een geweldige en unieke creatie. Wij kijken uit naar jullie aanmelding!

De prijs en duur van een privé workshop varieert per workshop. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Mochten er speciale wensen zijn voor jullie uitje, dan horen wij het graag.

Je privé workshop combineren met een High Tea of lekkere lunch? Informeer naar de mogelijkheden!

Interesse in een workshop? Bekijk hier ons workshop aanbod!

Crazy Crea vrijgezellenfeest-crazycrea Workshops

Workshop Bedrijfsuitje*

Ben je op zoek naar een origineel en creatief bedrijfsuitje? Dan ben je bij Crazy Crea aan het juiste adres. Wij verzorgen op op onze locatie creatieve teambuiling-workshops voor 8 tot 10 personen. Interesse in zo'n leuk uitstapje? Neem dan snel contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Crazy Crea workshop-crazycrea-bedrijfsfeest Workshops

De prijs van een bedrijfsuitje varieert per workshop. Mochten jullie zelf een locatie ter beschikking stellen voor een bedrijfsuitje, dan kan dit natuurlijk ook! We bespreken graag de mogelijkheden en komen dan graag naar jullie toe.

Interesse in een creatief uitje? Bekijk hier ons creatieve workshop aanbod!

Workshop Kinderfeestje*

Vier je feestje met een Crazy Crea Kids Workshop! Succes gegarandeerd, ze zullen genieten. De kids worden op een leuke manier begeleid in het maken van een geweldige creatie. Aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met zijn eigen gemaakte unieke creatie. Iets om trots op te zijn en zeker een leuk aandenken!

Crazy Crea Kinderfeestje-Crazycrea Workshops  De prijs van een Crazy Crea Kids workshop varieert per gekozen workshop en duurt zo’n 2,5 uur.

Kinderworkshop glasfusing voor €15,- per kind

Kinderworkshop design olifant voor €15,- per kind

Kinderworkshop dieren troffee voor €15,- per kind

Kinderworkshop Heppy Beppy voor €20,- per kind

Ook je kinderfeestje bij Crazy Crea vieren? Bekijk hier ons creatieve workshop aanbod en kinderfeestje mogelijkheden of neem dan snel contact op met ons voor meer details.

Workshop Thema*

Het seizoen bepaalt het thema van deze workshops. Een greep uit ons aanbod: Paas thema, Sint & Piet thema, Kerst thema, Ouder/Kind workshop. Voor deze workshops gelden aangepaste prijzen. Deze prijzen zijn pas bekend op het moment dat wij het programma voor de thema workshops rond hebben. Ieder jaar doen wij ons best om met nieuwe en verfrissende ideeën te komen!

​Een paar keer per jaar organiseren wij ook Thema workshops. Bijvoorbeeld een Kerstworkshop waar Engeltjes gemaakt kunnen worden. Of een Ouder/Kind workshop. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de aankondigingen van deze speciale thema workshops. * Voor sommige creaties geldt een meerprijs. Tevens kunnen er tijdens de workshops  eventueel extra’s aangeschaft worden. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij denken graag met je mee!