Workshop Heppy Beppy

Maak in deze workshop geheel naar eigen ontwerp je Heppy Beppy.

Workshop Heppy Beppy – 4 tot 4,5 uur

Binnen deze workshop maak je, je eigen Heppy Beppy. Je start met een basis model en gaat deze bewerken met klei en accesoires om zo je eigen Heppy Beppy creatie maken. De workshop duurt ongeveer 4 tot 4,5 uur en kost €48,-* per persoon. Er wordt gewerkt met klei, verf en accessoires.

Onderstaand een impressie van de workshop:

Uiteraard zijn de hierboven getoonde creaties alleen maar voorbeelden. Je bent helemaal vrij om je creativiteit de vrije loop te geven en je helemaal te laten gaan! Wij helpen je graag.

Een Heppy Beppy workshop is al mogelijk vanaf 6 personen bij ons op locatie in Westervoort, bij u aan huis of op locatie. Een Heppy Beppy workshop leent zich ook goed voor grotere groepen. Vanaf 8 personen komen we op locatie. Voor een besloten workshopgroep hanteren we een minimale groep grootte van 6 personen.

Een Heppy Beppy workshops leent zich ook goed voor grotere groepen, tienerfeestjes, voor een personeelsvereniging, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inbegrepen in de workshop Heppy Beppy

Bij de workshop zit inbegrepen:

Een basis Beppy, teckel of Bol
Gebruik van klei
Gebruik van verf
Gebruik van kwasten en gereedschappen
Gebruik van schort
Koffie/thee

Informeer naar de mogelijkheden voor het verzorgen van een kleine lunch of high tea. Voor meer workshop resultaten zie onze facebookpagina: https://www.facebook.com/crazycrea of kijk op: https://www.heppybeppy.nl of https://www.facebook.com/heppybeppyworkshops

* Voor sommige creaties geldt een meerprijs. Tevens kunnen er tijdens de workshops eventueel extra’s aangeschaft worden zoals een houten voetstuk, decoupage papier etcetera. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij denken graag met je mee!

Op dit moment zijn de volgende openbare workshopdata gepland:

Er zijn geen workshops gepland. Neem contact met ons op via het contactformulier om een workshop te plannen

Meedoen aan de workshop?

Schrijf je dan nu in! Aansluiten kan al vanaf 1 persoon. Heb je interesse in een geweldige creatieve ervaring met een prachtig eindresultaat? Schrijf je dan nu hier in of neem snel contact op via onderstaand contact formulier:

Naar onze workshops klik hier.