Workshop Heppy Beppy

Maak in deze workshop geheel naar eigen ontwerp je Heppy Beppy.

Workshop Heppy Beppy – 4 tot 4,5 uur

Binnen deze workshop maakt u, uw  eigen Heppy Beppy. U start met een basis model en voorziet deze met klei van klei. De workshop duurt ongeveer 4 tot 4,5 uur en kost €48,- per persoon. Er wordt gewerkt met klei, verf en accessoires.

Onderstaand een impressie van de workshop:

Uiteraard zijn de hierboven getoonde creaties alleen maar voorbeelden. Je bent helemaal vrij om je creativiteit de vrije loop te geven en je helemaal te laten gaan! Wij helpen je graag.

Een Heppy Beppy workshop is al mogelijk vanaf 6 personen bij ons op locatie in Westervoort, bij u aan huis of op locatie. Een Heppy Beppy workshop leent zich ook goed voor grotere groepen. Vanaf 8 personen komen we op locatie. Voor een besloten workshopgroep hanteren we een minimale groep grootte van 6 personen.

Een Heppy Beppy workshops leent zich ook goed voor grotere groepen, tienerfeestjes, voor een personeelsvereniging, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inbegrepen in de workshop Heppy Beppy

Bij de workshop zit inbegrepen:

Een basis Beppy, teckel of Bol
Gebruik van klei
Gebruik van verf
Gebruik van kwasten en gereedschappen
Gebruik van schort
Koffie/thee

De prijs van een standaard workshop bedraagt € 48,- * per persoon en duurt ongeveer 4/4,5 uur. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Uiteraard neem je je mooie en unieke creatie na de workshop gelijk mee naar huis.

Informeer naar de mogelijkheden voor het verzorgen van een kleine lunch of high tea. Voor meer workshop resultaten zie onze facebookpagina: https://www.facebook.com/crazycrea

Op dit moment zijn de volgende openbare workshopdata gepland:

Datum/Tijd Workshop/Evenement
14/12/2018
18:00 - 22:30
Open workshop avond Heppy Beppy 14-12 om 18:00 uur
Workshop Ruimte Crazy Crea Westervoort, Westervoort

Meedoen aan de workshop?

Meedoen aan een creatieve workshop? Schrijf je eenvoudig in door op de workshop te klikken en schrijf je in. Geen geschikte datum of groepsboeking? Neem contact op via onderstaand contact formulier:

Naar onze workshops klik hier.